02. 09. 2021

Prečo zvoliť profesionálne odhlučnenie hudobného štúdia?

Pri zariaďovaní nahrávacieho štúdia na hudobnú produkciu, podcasty alebo iné druhy zvukovej práce musíte uprednostniť jednu dôležitú vec: zvukovú izoláciu. Môžete mať aj najdrahšie zariadenie na nahrávanie na trhu, ale váš zvuk nebude dokonalý, kým miestnosť neodhlučníte. Na odhlučnenie existujú rôzne triky. Prečo by ste radšej mali investovať do profesionálneho odhlučnenia?

Aby ste zo svojho zariadenia vyťažili maximum a produkovali iba zvuk v profesionálnej kvalite, budete musieť zabrániť tomu, aby boli vonkajšie zvuky počuť a zároveň zabráni aj šíreniu vášho zvuku von. Nikoho nebudete rušiť svojou prácou.

1. Profesionálna izolácia udržuje dobrý zvuk

Pri nahrávaní chcete, aby bolo každú notu a nástroj počuť tak, ako boli zamýšľané – nepotrebujete zvuky smetiarskeho auta, ktoré sa vzďaľujú od vášho domu, ani deti vášho suseda, ktoré sa hrajú na ulici. Soundproof Studios ponúka najvyššie hodnotenie STC na súčasnom trhu. Pomôžeme vám udržať dobrý zvuk.

2. Vyššia produktivita vašej práce

Cvičenie kreativity v priestore, ktorý bude živiť váš talent, je pre vás najistejší spôsob, ako zvýšiť výkon. Nech nahrávate čokoľvek, tiché a pokojné miesto je ideálne na sústredenie. Svoju prácu budete vykonávať efektívnejšie.

3. Profesionálny vzhľad = vyššie výnosy

Či chcete komerčné, alebo domáce nahrávacie štúdio, v oboch prípadoch môžete ťažiť z profesionálneho odhlučnenia. Profesionálny vzhľad osloví vašich klientov a vám sa bude v peknom prostredí pracovať lepšie. Vo svojej práci budete napredovať a investícia sa vám rýchlo vráti.

Vášmu nahrávaciemu štúdiu pripravíme odhlučnenie na mieru. Potichu je tou správnou voľbou pre vaše štúdio. Dbáme na všetky dôležité detaily, ktoré sú dôležité pre dokonalý zvuk.